Vier een nieuw begin

Bij LoLo Events, gelegen in het levendige hart van Utrecht, begrijpen we het belang van het vieren van nieuwe levensfases. Onze elegante en moderne evenementenlocatie is de ideale setting voor een onvergetelijke babyshower, waar elke aanstaande moeder zich gekoesterd en gevierd voelt. Met een sfeervolle ruimte die tot 90 gasten kan verwelkomen, bieden we een warme en uitnodigende sfeer voor het vieren van dit vreugdevolle moment.

Een babyshower op maat

Elke babyshower bij LoLo Events is een reflectie van uw persoonlijke stijl en wensen. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om een op maat gemaakte ervaring te creëren die de aanstaande moeder zal verrassen en ontroeren. Of u nu kiest voor een traditionele bijeenkomst of een moderne twist wilt geven aan uw viering, wij staan klaar om elk detail tot in de perfectie uit te voeren.

image00013

Catering die harten (en smaken) raakt

Onze culinaire opties zijn zo divers en uniek als de gasten zelf. Van zoete lekkernijen tot hartige hapjes, onze cateringdienst zorgt ervoor dat uw babyshower gevuld is met heerlijke smaken die bijdragen aan de feestvreugde. Alle gerechten worden met zorg bereid en prachtig gepresenteerd, om zowel het oog als de smaakpapillen te plezieren.

Decoraties die dromen weerspiegelen

Laat onze decorateurs uw visie tot leven wekken met creatieve en liefdevolle decoraties die de essentie van uw viering vastleggen. Of u nu droomt van zachte pastelkleuren of levendige thema’s, wij zorgen voor een betoverende setting die de verwachtingen overtreft en een perfecte achtergrond biedt voor deze speciale dag.

+10 jaar ervaring

Volledige Ontzorging

Uniek Moment, Eeuwige Herinnering

Gemak en toegankelijkheid

LoLo Events is niet alleen een prachtige locatie voor uw babyshower, maar biedt ook het gemak van uitstekende bereikbaarheid. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Utrecht, met ruime gratis parkeergelegenheid en goede verbindingen met het openbaar vervoer, is onze locatie zowel voor lokale als reizende gasten gemakkelijk toegankelijk.

Begin met het plannen van een onvergetelijke babyshower

Bent u klaar om de komst van een nieuw leven te vieren met een babyshower die niemand zal vergeten? Neem vandaag nog contact op met LoLo Events en laat ons helpen bij het plannen van deze bijzondere gelegenheid. Met onze passie voor perfectie en oog voor detail, garanderen we een viering die net zo uniek en speciaal is als de aanstaande moeder en haar kleine wonder.

> Nu kosteloos reserveren

Ruimte huren?

Altijd scherpe prijzen

  Voor & achternaam

  Bedrijfsnaam

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Welke feestje gaat uw voorkeur

  Klanten beoordelen ons met 4,9/5

  Ontdek de magie van LoLo Event

  Stap binnen in de betoverende wereld van LoLo Event, waar dromen verwezenlijkt worden en elk moment telt. Laat ons uw feest omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis die de harten van u en uw gasten zal raken. Bij LoLo Event schijnt elk evenement als een lichtpuntje dat de unieke momenten van het leven in een schitterend licht zet.

  Ontdek onze inbegrepen diensten:

  • ⁠  ⁠Onbeperkt drankjes: Cola, fanta, water, koffie en thee.
  • ⁠  ⁠Sfeervolle decoratie: Pampasboog, aanpasbaar naar jouw themawensen, met of zonder ballonnen.
  • ⁠  ⁠Luxe setting: Gedekte tafels, comfortabele stoelen.
  • ⁠  ⁠Gastvrije hostesses.
  • ⁠  ⁠Muziekboxen voor een perfecte sfeer.

  Maak jouw evenement onvergetelijk met Lolo Events!

  Klantbeoordelingen

  Klanten beoordelen ons met 4,9/5

  Sfeervolle ruimte huren voor bijzondere dagen?