High Tea bij LoLo Events

Stap binnen in de wereld van elegantie en verfijning bij LoLo Events, gelegen in het hart van Utrecht, waar wij u uitnodigen voor een onvergelijkbare High Tea ervaring. Onze stijlvolle en moderne locatie vormt het perfecte decor voor een middag gevuld met de fijnste theeën, heerlijke delicatessen, en een ongeëvenaarde sfeer van gastvrijheid en warmte. Geschikt voor groepen tot 90 personen, biedt LoLo Events de ideale setting voor een intieme bijeenkomst, een speciale viering, of een elegante samenkomst.

Een traditie herontdekt

Bij LoLo Events brengen we de tijdloze traditie van de High Tea naar de 21e eeuw met een frisse, moderne draai. Onze selectie van fijne theeën uit de hele wereld wordt vergezeld door een assortiment van ambachtelijk bereide zoetigheden en hartige hapjes. Elk item op het menu is zorgvuldig geselecteerd en prachtig gepresenteerd om niet alleen uw smaakpapillen te verwennen, maar ook om een visueel feest te bieden dat elke bijeenkomst extra speciaal maakt.

5
7

Verfijning in elk detail

De High Tea bij LoLo Events staat bekend om zijn aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit. Van de elegante tafelinstellingen en het verfijnde servies tot de sfeervolle achtergrondmuziek, elk element van uw High Tea ervaring is ontworpen om een omgeving van ontspanning en luxe te creëren. Het is onze missie om een sfeer te scheppen waarin u en uw gasten zich kunnen onderdompelen in de geneugten van het moment, omringd door schoonheid en comfort.

Op maat gemaakte High Tea

Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is en bieden daarom de mogelijkheid om uw High Tea ervaring volledig naar wens aan te passen. Of u nu een thema in gedachten heeft of specifieke dieetwensen, ons toegewijde team werkt nauw met u samen om een op maat gemaakte High Tea samen te stellen die aan al uw verwachtingen voldoet en deze zelfs overtreft.

+10 jaar ervaring

Volledige Ontzorging

Uniek Moment, Eeuwige Herinnering

Gemakkelijk bereikbaar, onvergetelijk ervaren

Gelegen op een centrale locatie in Utrecht, is LoLo Events gemakkelijk bereikbaar voor al uw gasten, of ze nu uit de stad zelf komen of van verder weg. Naast de betoverende setting bieden wij ook ruime gratis parkeergelegenheid en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor uw High Tea ervaring zo moeiteloos mogelijk begint.

Uw perfecte High Tea wacht

Bent u klaar om u onder te dompelen in de wereld van luxe, verfijning en heerlijke smaken? Neem vandaag nog contact op met LoLo Events en laat ons u begeleiden naar een High Tea ervaring die herinneringen zal creëren om te koesteren. Of u nu iets te vieren heeft of gewoon wilt genieten van een middag vol verwennerij, LoLo Events belooft een onvergelijkbare setting voor elke gelegenheid.

> Nu kosteloos reserveren

8
Algemeen 1

Ontdek de magie van LoLo Event

Stap binnen in de betoverende wereld van LoLo Event, waar dromen verwezenlijkt worden en elk moment telt. Laat ons uw feest omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis die de harten van u en uw gasten zal raken. Bij LoLo Event schijnt elk evenement als een lichtpuntje dat de unieke momenten van het leven in een schitterend licht zet.

Ontdek onze inbegrepen diensten:

  • ⁠  ⁠Onbeperkt drankjes: Cola, fanta, water, koffie en thee.
  • ⁠  ⁠Sfeervolle decoratie: Pampasboog, aanpasbaar naar jouw themawensen, met of zonder ballonnen.
  • ⁠  ⁠Luxe setting: Gedekte tafels, comfortabele stoelen.
  • ⁠  ⁠Gastvrije hostesses.
  • ⁠  ⁠Muziekboxen voor een perfecte sfeer.

Maak jouw evenement onvergetelijk met Lolo Events!

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons met 4,9/5

Sfeervolle ruimte huren voor bijzondere dagen?