Ontdek het grootste geheim

In het bruisende hart van Utrecht verwelkomt LoLo Events u voor een van de meest magische momenten die het leven te bieden heeft: het onthullen van het geslacht van uw toekomstige kind. Onze prachtige locatie biedt de perfecte achtergrond voor een gender reveal party die zowel intiem als spectaculair is. Met een ruimte die tot 90 gasten kan herbergen, zorgen wij voor een sfeervolle en onvergetelijke setting waarin u en uw dierbaren dit bijzondere nieuws kunnen delen.

Een feest van ontdekking en verrassing

Bij LoLo Events draait alles om het creëren van unieke en persoonlijke ervaringen. Uw gender reveal party wordt met zorg samengesteld om uw individuele stijl en voorkeuren te weerspiegelen. Van subtiele hints tot de grote onthulling, elk aspect van uw feest wordt tot in detail gepland om een onvergetelijk moment te creëren.

1

Creatieve onthullingen die harten verwarmen

Laat ons creatieve team u helpen bij het bedenken van een originele en spannende manier om het geslacht van uw baby te onthullen. Of u nu kiest voor kleurrijke ballonnen, een spectaculaire taart of een unieke confetti-explosie, wij zorgen ervoor dat het moment van de onthulling even magisch als memorabel is.

Culinaire verwennerij

Onze cateringdiensten zijn net zo flexibel en divers als onze evenementen. We bieden een breed scala aan culinaire opties die kunnen worden aangepast aan uw thema, van zoete verrassingen die hinten naar de onthulling tot heerlijke hapjes die iedereen zal bekoren. Elk gerecht wordt met zorg bereid en prachtig gepresenteerd om uw feest extra speciaal te maken.

+10 jaar ervaring

Volledige Ontzorging

Uniek Moment, Eeuwige Herinnering

Een locatie die gemak en schoonheid combineert

Gelegen op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Utrecht, is LoLo Events de ideale keuze voor uw gender reveal party. Naast de schitterende ruimte bieden we ruime gratis parkeergelegenheid en uitstekende toegankelijkheid met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is voor al uw gasten om deel te nemen aan de viering.

Begin aan het avontuur van ouderschap met LoLo Events

Klaar om het geslacht van uw baby te onthullen met een knal? Neem contact op met LoLo Events en laat ons uw gender reveal party transformeren in een evenement dat even betoverend als betekenisvol is. Samen creëren we een viering die niet alleen het begin markeert van een nieuw hoofdstuk in uw leven, maar ook een liefdevolle herinnering wordt die u voor altijd zult koesteren.

> Nu kosteloos reserveren

Ontdek de magie van LoLo Event

Stap binnen in de betoverende wereld van LoLo Event, waar dromen verwezenlijkt worden en elk moment telt. Laat ons uw feest omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis die de harten van u en uw gasten zal raken. Bij LoLo Event schijnt elk evenement als een lichtpuntje dat de unieke momenten van het leven in een schitterend licht zet.

Ontdek onze inbegrepen diensten:

 • ⁠  ⁠Onbeperkt drankjes: Cola, fanta, water, koffie en thee.
 • ⁠  ⁠Sfeervolle decoratie: Pampasboog, aanpasbaar naar jouw themawensen, met of zonder ballonnen.
 • ⁠  ⁠Luxe setting: Gedekte tafels, comfortabele stoelen.
 • ⁠  ⁠Gastvrije hostesses.
 • ⁠  ⁠Muziekboxen voor een perfecte sfeer.

Maak jouw evenement onvergetelijk met Lolo Events!

Ruimte huren?

Altijd scherpe prijzen

  Voor & achternaam

  Bedrijfsnaam

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Welke feestje gaat uw voorkeur

  Klanten beoordelen ons met 4,9/5

  Klantbeoordelingen

  Klanten beoordelen ons met 4,9/5

  Sfeervolle ruimte huren voor bijzondere dagen?