Van BabySpa Lolo naar Lolo-Events

Welkom bij LoLo! Sinds onze start in augustus 2021 hebben we ons ontwikkeld van een gezellige baby spa naar een fantastische evenementenlocatie voor iedereen die je dierbaar is. Aanvankelijk boden we hoogwaardige zorg en nuttige tips aan ouders, wat resulteerde in ontspannen momenten voor baby’s en hun families.

Vanwege de vraag van onze klanten om langer te genieten van onze ontspannen sfeer, hebben we ons concept uitgebreid naar LoLo-Events. Nu, als voormalige baby spa, bieden we een plek voor vieringen en ontspanning waar vrienden en families samen speciale gelegenheden kunnen beleven. We streven ernaar om elk bezoek zo bijzonder te maken als het eerste.

Belevenissen van onvergetelijke momenten

In het hart van Utrecht creëert LoLo-Events een warme en verbindende ambiance, ideaal voor onvergetelijke ervaringen. Of het nu een familiebijeenkomst of een zakelijk evenement betreft, in onze elegante zaal die tot 80 gasten kan accommoderen, veranderen we elke gelegenheid in een stralende viering. Bij LoLo Events garanderen we unieke evenementen die niet alleen het hart raken, maar ook blijvende herinneringen creëren.

Waarom Kiezen Voor LoLo Events?

  • Veelzijdig cultureel aanbod
  • Persoonlijke evenementenplanning op maat
  • Elegante en modulaire ruimte
  • Uitzonderlijke Culinaire Ervaringen
  • Gemakkelijke bereikbaarheid en gratis parkeren

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons met 4,9/5

Sfeervolle ruimte huren voor bijzondere dagen?